Aloe Vera Prevencija Karcinoma - Svijet Aloe Vere

Aloe Vera Prevencija Karcinoma

Aloe Vera prevencija karcinoma je odličan prirodni dodatak tretmanu za liječenje karcinoma i za smanjenje posljedica kemoterapije, no prvenstveno je odličan potpuno prirodan način sprečavanja da kancerogene stanice uopće nastanu i razviju se.

Aloe Vera DODATAK liječenju i prevenciji karcinoma

U statistikama smrtnosti razvijenih zemalja i zemalja u razvoju, neposredno nakon bolesti srca i krvnih žila najviše problema uzrokuju zloćudni tumori. Najbolji način smanjivanja smrtnosti od tumora je njihova prevencija, što podrazumijeva rano utvrđivanje i pravovremeno liječenje.

Medicinsko liječenje ne može biti zamijenjeno alternativnom metodom!

Drugim riječima, u slučaju sumnje ili spoznaje da ste oboljeli od karcinoma, obratite se liječniku.

Ono što svatko može poduzeti pored medicinskog liječenja, jest prevencija karcinoma. Prvi korak je pravilni način života, a zatim i brigom o smanjenju zagađivanja okoliša. Potonje uključuje provođenje vremena na dobrom zraku, po mogućnosti profiltriranje vode korištene u domaćinstvu, ne uništavanje pušenjem i slično.

Oko 80-90% uzročnika tumora su kemijske tvari prisutne u našem okruženju zbog ljudskog faktora, te putem hranidbenog lanca, bilo rada, zraka, vode, onečišćenja tla, dolaze u doticaj s ljudskim organizmom.

Pored vanjskih učinaka na ljudski organizam koji dovode do karcinoma, svaki čovjek ima gene koji igraju ulogu u razvoju tumora, no oni su jednim dijelom u mirovanju, a drugim dijelom njihov rad koče tzv. zaprečni geni.

No u slučaju da je obrambeni mehanizam organizma, kao što je imunosustav, oslabljen, navedena dva učinka (vanjski i genetski) mogu uzrokovati pojavu tumora.

Glavni dio prvobitne prevencije znači promjena prehrambenih navika, redovito kretanje sportskog karaktera, te odbacivanje štetnih poroka. Pored toga, prevenciji pomažu proizvodi od Aloe Vere navedeni u nastavku.

Aloe Vera prevencija karcinoma

Aloe Vera prevencija karcinoma odličan je i potpuno prirodan način očuvanja i poboljšanja zdravlja.

Istraživanja su pokazala da Aloe Vera jača imunitet, potpomaže smanjenju rasta karcinoma i zaustavlja širenje metastaza.

Između ostalih iznimno ljekovitih tvari, Aloe Vera sadrži i polisaharide (acemanan) koji imaju imunostimulacijski učinak i aktiviraju makrofage (leukocitne stanice koje čiste organizam od otpadnih tvari) i sprečavaju vezivanje prokancerogenog benzopirena (grubo rečeno, štetna tvar koja uzrokuje rak) za hepatocite, smanjujući nastanak potencijalno kancerogene DNA.

Nije dokazano da Aloe Vera liječi karcinom, no postoje ohrabrujuća istraživanja.

Provedeno je istraživanje koje je dokazalo da ekstrakt Aloe emodin može blokirati rast stanica karcinoma na glavi i vratu u epruvetama, te može zaustaviti rast stanica karcinoma jetre. pokazalo se i da acemanan i aloerid stimuliraju imunološke stanice na proizvodnju kemikalija koje pobijaju rak (testirano na miševima).

Nedavno je provedeno istraživanje na 240 ispitanika o utjecaju Aloe Vere na karcinom pluća, jetra i kosti, te su neki pacijenti tretirani kemoterapijom s primjenom Aloe Vere, a neki kemoterapijom bez Aloe Vere. Rezultati istraživanja s potpunim i djelomičnim djelovanjem su pokazali da je karcinom ostao pod kontrolom ili se smanjio za 36% kod pacijenata tretiranih kemoterapijom i Aloe Verom, dok je kod pacijenata tretiranih samo s kemoterapijom to svega 19%.

Također, pacijenti tretirani s Aloe Verom uz kemoterapiju (19%) su imali veći postotak preživljavanja, 3 godine duže nego oni koji nisu koristili Aloe Veru (5%). Zaključeno je i kako su pacijenti koji su koristili Aloe Veru imali bolju kvalitetu života i manje posljedice kemoterapije.

Forever Living Products kao dodatak kemoterapiji, za prevenciju ili u ranim stadijima preporuča Aloe Vera Gel i Forever Lycium Plus.

Pri korištenju Aloe Vera proizvoda s ovom namjenom potrebno je prvo se posavjetovati s poslovnim suradnikom Forevera i sa svojim liječnikom radi individualnog pristupa!

Aloe Vera Gel U Novom Pakiranju

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel je stabilizirani 99,7%-tni sok čistog gela iz lista Aloe Vere. Svojim hranjivim tvarima popravlja nedostatke u organizmu, regulira imunološki sustav, normalizira proces probave, popravlja krvotok, te aktivira sposobnost organizma za samoizlječenje.

Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus ima dva glavna sastojka: voće lycium i licorice (slatki korijen).

Lycium iz Sjeverne Azije se već tisućama godina koristi kao sredstvo protiv starenja, za jačanje tijela, ispravljanje vida i poljepšavanje kože. To je ljekovita biljka za pročišćenje krvi, te se sama po sebi koristi za liječenje nuspojava kemoterapijskih tretmana.

Slatki korijen, sladić ili licorice je sve popularnija ljekovita biljka iz Kine koja se sastoji od više od 150 kemijskih sastojaka koji pokazuju dobar učinak na održavanje optimalnog zdravlja. Forever Lycium Plus ne koristi cijeli slatki korijen zbog mogućeg opasnog učinka sastojka glicirizina, nego koristi ekstrakt zvan flavonoid koji je glavni uzročnik pozitivnih učinaka slatkog korijena.

Zašto Aloe Vera pomaže kod karcinoma?

Postoji oko 400 vrsta Aloe, ali najljekovitija od njih je Aloe Barbadensis Miller, a to je upravo vrsta koju uzgaja i koristi kompanija Forever.

Aloe Vera sadrži razne vitamine kao što su A, C, E, B12, te B9 (folne kiseline). Ona je također bogat izvor kalcija, kroma, bakra, magnezija, kalija i mnogo toga drugog, no poznata je i sve češće se koristi kao dodatak prehrani i u kozmetici zbog svog antibakterijskog, analgetskog i antivirusnog djelovanja.

Koristi se za čišćenje organizma, kod bolesti želuca i crijeva, kod alergija i astme, dijabetesa i visokog kolesterola, kao sredstvo za mršavljenje, te za kožne tegobe i bolesti.

Ranije su spomenuta istraživanja s uspjehom Aloe Vere u ublažavanju karcinoma, a razlog za učinkovitost i zašto Foreverovi proizvodi toliko djeluju jest jer koriste samo ljekoviti gel iz lista Aloe Vere, bez kore. Najčešći pristup izrade sokova od Aloe Vere je da se samlje cijeli list, zajedno s korom, no Foreverovi proizvodi se izdvajaju upravo zato što koriste samo gel, odvojen od kore. Kora lista Aloe Vere može uzrokovati loše posljedice nakon dugotrajnog korištenja, no sami gel koji kompanija Forever ručno izdvaja iz listova se može koristiti neograničeno i potpuno je siguran.


Proizvode navedene kao Aloe Vera prevencija karcinoma možete naručiti u WEBSHOP-u, no svakako preporučujemo da nas prije toga kontaktirate na nekom od sljedećih mjesta:

Facebook: Svijet Aloe Vere

e-mail: info@magdalena-zlovolic.com

Aloe Vera Gel i Forever Lycium Plus mjesečna doza: WEBSHOP

Svidio Vam se članak?

Pročitajte o Aloe First Sprayu za zaštitu kože od opeklina, posjekotina i drugih zdravstvenih poteškoća.

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

1 Komentar
  1. […] Aloe Vera Prevencija Karcinoma […]

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.