Aloe Vera Sunscreen krema za sunčanje SPF 30 - Svijet Aloe Vere

Aloe Vera Sunscreen krema za sunčanje SPF 30

Forever Aloe Vera krema za sunčanje (Aloe Sunscreen) potpuno je prirodna krema na bazi Aloe Vere, te sa zaštitnim faktorom SPF 30.

Dolaze nam ljetni mjeseci kada je zaštita kože nužna ako se želimo zaštiti od opeklina, ubrzanog starenja i drugih promjena na koži koje uzrokuje pretjerano izlaganje suncu.

Ovo djelotvorno sredstvo za sunčanje umiruje, podmazuje, vlaži i štiti kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka i vjetra.

Forever Aloe Sunscreen odbija UVA i UVB sunčeve zrake, a izrađena od čistog stabiliziranog gela Aloe Vere pomaže u očuvanju prirodne vlage.

Kao i pri izlaženju na sunce, jednako tako je bitna i njega kože nakon sunčanja. Pročitajte kako zaštititi kožu od sunca.

5 činjenica Forever Aloe Vera krema za sunčanje

Želite li se ovog ljeta sunčati bez brige o oštećenju kože i opeklinama od sunca?

Imate sreće, jer Forever ima prirodno rješenje za zaštitu kože!

Evo i 5 razloga zašto je Aloe Sunscreen krema za sunčanje pravi odabir:

1. Aloe Vera krema za sunčanje štiti vašu kožu od UVA i UVB zraka

Općepoznato je da kreme za sunčanje štite od štetnih ultraljubičastih sunčevih zraka, ali rijetko koja može tvrditi da štiti i od UVA i UVB zraka.

UVB zrake su zapravo najštetnije jer one su te koje uzrokuju opekline na koži, ne samo u ljetnim mjesecima nego i tijekom cijele godine.

UVA zrake dopiru do dubljih slojeva kože, te se probijaju kroz oblake i staklo. Upravo UVA zrake su zaslužne za vidljivo starenje naše kože uzrokovano provedenim vremenom na suncu.

2. Aloe Sunscreen pruža SPF 30 zaštitni faktor

SPF (engl. Sun Protection Factor) ukazuje na sposobnost zaštite kože od UVB zraka. Svaka krema za sunčanje označena s faktorom 30 ili više označava visoku zaštitu.

Što točno brojka 30 označava?

Ova znanstvena mjera pokazuje koliko dugo je potrebno UVB zrakama da počnu uzrokovati crvenilo na koži s tom kremom u odnosu na nenanošenje bilo kakve kreme. Dakle, broj 30 označava 30 minuta.

Ako je za proizvod označeno da pruža zaštitu širokog spektra, to uglavnom podrazumijeva zaštitu od UVA zraka, kao što je u slučaju Foreverove Aloe Vera kreme za sunčanje.

3. Aloe Sunscreen je vodootporna

Najgori osjećaj je kada se na plaži pažljivo namažemo s kremom za sunčanje, a onda jednom kada uđemo u more ili bazen kada nam je najviše potrebna zaštita – sve se ispere.

Ovakva situacija se ne događa s Foreverovom kremom za sunčanje.

Prirodno je da se pod utjecajem sunca počnemo znojiti i tada dolazi do brisanja kreme. Aloe Sunscreen ima kvalitetnu formulu koja osigurava čak 80 minuta vodootpornosti.

4. Aloe Vera krema za sunčanje puna je hranjivih sastojaka

Prvi i najvažniji sastojak Forever kreme za sunčanje je Aloe Vera.

Njegujuća i hidratizirajuća svojstva Aloe Vere već su općepoznati učinci na kožu.

Aloe Vera ima pH 5,5, što je isto koliko ima i balansirana koža, zbog čega je toliko savršena za proizvode za njegu kože.

Ono što je posebno kod Forevera je što on u proizvodnji svojih proizvoda koristi samo gel iz unutrašnjosti lista Aloe Vere, a Aloe Vera u pitanju koju Forever uzgaja i koristi je Aloe Barbadensis Miller, najljekovitija vrsta aloe.

Drugi vrlo važan sastojak Aloe Sunscreen kreme za sunčanje je vitamin E.

Vitamin E štiti stanice od oksidativnog stresa (uzrokovani od strane zagađenja, dima cigarete i ultraljubičastih zraka) koji može dovesti do preranog starenja i oštećenja kože

5. Aloe Sunscreen sadrži ne-nano cinkov oksid

Cink i drugi prirodni minerali stvaraju barijeru na koži čime odbijaju štetne UV zrake. Ali razlikujemo nano i ne-nano cinkov oksid. 

Iako su ne-nano čestice cinkovog oksida nešto veće od nano koje se dublje upijaju u kožu, njihova prednost je što šire pokrivaju kožu.

Što to znači?

To znači da je Forever uz pomoć kombinacije ne-nano cinkovog oksida i znanstvene tehnologije stvorio kremu za sunčanje koja ne ostavlja zaostatke ili osjećaj masnoće na koži jednom kad se nanese.

Sun Set

Novo u ponudi Forevera je Sun Set koji se sastoji od 2 komada već spomenute Aloe Sunscreen kreme za sunčanje i 2 komada Aloe Bio-Cellulose Mask.

Za Aloe Vera kremu za sunčanje smo već spomenuli da je krema sa zaštitnim faktorom SPF 30 koja štiti kožu od UVA i UVB sunčevih zraka, te je vodootporna čak 80 minuta.forever sun set

Aloe Bio-Cellulose Mask zapravo je maska za lice koja dubinski obnavlja kožu snažnom hidratacijom, oživljava i umiruje kožu, te ju čini sjajnijom. 

Bio-celulozna vlakna u ovoj maski savršeno prianjaju obrisima lica i hidratiziraju teško dostupne sve bore i linije na licu. 

Odlično je što se maska stavlja iznimno lako, u nekoliko sekundi, a nakon skidanja maske nije potrebno ispiranje. 

Zašto je Aloe Bio-Cellulose Mask u ponudi zajedno s Foreverovom kremom za sunčanje?

Zato što je naša preporuka da nakon cjelodnevnog sunčanja, odnosno korištenja Aloe Sunscreen kreme za sunčanje, njegujete kožu upravo Aloe bio-celuloznom maskom. 

Ujutro prije odlaska na plažu samo stavite masku u njenom pakiranju u hladnjak, te ju kasnije koristite kao najučinkovitiju njegu poslije sunčanja. 

Savršen recept da koža bude nježna i hidratizirana cijelog ljeta. Tako je jednostavno!

(Napomena: odaberite opciju GOST)

Uputa za upotrebu Aloe Vera krema za sunčanje

Nanesite ovu kremu za sunčanje 15 min prije izlaganja suncu. 

Preporuka je obilna primjena uz ravnomjerno razmazivanje po koži.

Za najbolju zaštitu preporučamo redovito mazanje, posebno nakon brisanja tijela. 

Kremu čuvajte na sobnoj temperaturi i ne izlažite ju neposrednom utjecaju sunca.

Forever Aloe Sunscreen

Aloe Sunscreen

Sadržaj: 118 mL

Napomena: odabrati opciju GOST

U slučaju poteškoća s online narudžbom, naručite preko naše Facebook stranice Svijet Aloe Vere.

Za sva pitanja i narudžbe kontaktirajte nas na +385 99 843 6374 ili nam pošaljite poruku ovdje.

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.