FREEDOM Gel Za Kosti i Zglobove - Svijet Aloe Vere

FREEDOM Gel Za Kosti i Zglobove

Zašto Freedom gel za kosti i zglobove?

Freedom gel sadrži 89% Aloe Vera gela s okusom naranče i dodatkom drugih sastojaka koji se prirodno nalaze u zglobovima. 

Upravo ti sastojci održavaju zdravlje i pokretljivost zglobova, otklanjaju bol, te smanjuju upale nastale kao posljedica oboljenja, sportskih ozljeda ili starenja.

Namjena

Forever Freedom gel pomaže kod upalnih reumatskih bolesti, reumatskih i nereumatskih oboljenja mekih tkiva i općenito problema vezanih za zglobove, tetive, ligamente i mišiće.

Većini preparata na tržištu potrebna su 3 mjeseca da bi riješili navedene probleme, dok je uz Freedom gel za kosti i zglobove potrebno svega 10 dana da bi pokazao učinak.

Razlog tome je baza od Aloe Vere koja povećava apsorpciju i biološku iskoristivost sastojaka u Freedom gelu. 

Pokazalo se da 1 dcl Freedom gela ima isti učinak kao da ste uzeli 1400 mg ibuprofena, a sve zahvaljujući svojem prirodnom sastavu.

Forever Freedom gel za kosti i zglobove pomaže kod:

išijasa, lumbaga, oštećenja zglobova i kralježnice, degenerativnih promjena na zglobovima i sličnih bolesti, artritisa, osteoartritisa, ozljeda ligamenata, sportskih ozljeda, upala zglobova, bolova u leđima, teniskog lakta, istegnuća mišića, oštećenja meniska, prijeloma i dr. 

Nadalje, Freedom smiruje bolove koštano-zglobnog sustava, štiti hrskavicu i sprječava njeno isušivanje, obavlja tekućinu koja podmazuje zglobove, sprječava trenje kostiju i vraća pokretljivost.

Sastojci

Pored 100% stabiliziranog gela Aloe Vere, Freedom sadrži:

  • Glukosamine sulfat i Chondroitin sulfat – dva prirodna gradivna elementa pokretljivosti koja se starenjem sve manje proizvode pa dolazi do trošenja zglobova trenjem, a važna su za održavanje vlažnosti hrskavice i zglobova kako bi jedna površina slobodno klizila preko druge.
  • Methyl sulfonyl methane
  • prirodna aroma naranče
  • vitamin C, vitamin E
  • MSM – održava zdravim vezivno tkivo i funkcije zglobova, te obnovu svih tkiva i organa

Forever Freedom gel osigurava dnevnu dozu glukozamin-sulfata (1500 mg), hondroitin-sulfata (1200 mg), te MSM (750 mg). Zajedno, ova tri sastojka pružaju prvu liniju otpora za zdravu funkciju zglobova.  

Sadržaj: 1 litra

Način upotrebe: 0,5 – 1,5 dcl dnevno

Napomena: dobro promućkati prije konzumacije i po mogućnosti popiti prije jela. Nakon otvaranja držati u hladnjaku.

Forever Freedom

Forever Freedom

Sadržaj: 1 L

Napomena: odabrati opciju GOST

Napomena: odabrati opciju NOVI KUPAC

Za sva pitanja i narudžbe kontaktirajte nas na +385 99 843 6374 ili nam pošaljite poruku ovdje.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.