Aloe Cleanser – Fleur de Jouvance - Svijet Aloe Vere

Aloe Cleanser – Fleur de Jouvance

Aloe Cleanser sredstvo za čišćenje lica s Aloe Verom, napravljen je od hipoalergijskih sastojaka i predstavlja lagan, nemasan, neiritirajući losion, uravnoteženog pH i vlažnosti. Brzo i temeljno uklanja šminku, nečistoću i ostale čestice koje onečišćuju kožu. 

Upotrebljavajte ga kao prvi korak u pripremi kože za kompletan Aloe Facial ili jednostavno kao svakodnevni rutinski program njege kože u okviru našeg regenerativnog tretmana za njegu ljepote s Aloa Verom. 

Aloe Cleanser sadrži pravu količinu ulja jojobe i vode koja omogućuje vašoj koži svježinu i temeljitu čistoću bez sušenja. 

Vrhovima prstiju, nježnim, kružnim pokretima polako razmažite nekoliko kapi Aloe Cleansera po površini lica i vrata. Nježno prebrišite vlažnim tuferom kako biste uklonili šminku, nečistoću i mrtve stanice s površine kože. Nakon toga upotrijebite rehidrating toner. 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.